Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Riikka Valo

Olen positiivinen ja ratkaisukeskeinen kouluttaja. Minulle tekemisen ilo, myönteinen tunneilmapiiri ja uteliaisuus ovat kouluttamisen ja uuden oppimisen keskiössä.

Koirat elämäntapana on lähtenyt liikkeelle lapsuudesta, silloin kotona oli cavalierkingcharlesinspanieli. Koirieni kanssa aktiivisemman harrastamisen olen aloittanut vuodesta 1995, jolloin muutin omilleni ja otin ensimmäisen oman koiran, keskikokoisen pinserin.

Tähän päivään mennessä on tullut kokeiltua ja harrastettua kaikenlaista; pelastuskoiratoimintaa, nose workia, agilityä, doboa, tokoa, rally-tokoa, koiratanssia ja palveluskoiralajeja (haku ja jälki). Tekemisen moottorina (tulosten lisäksi tai sijaan) on aina toiminut halu oppia ja kehittyä, niin ihmisenä ja vuorovaikutuksessa toiseen elolliseen olentoon kuin tekemisen ilo.

Omaan laumaani kuuluvat tällä hetkellä labradorinnoutaja Lucky (10v.), isosveitsinpaimenkoira Renttu (7v), shetlanninlammaskoira Mesi (4v) ja bordercollie Kuma (3v).

Olen kouluttautunut matkan varrella monipuolisesti, ja halunnut oppia koirista ja käyttäytymisestä mahdollisimman laaja-alaisesti. Osallistun mielelläni erilaisten kouluttajien koulutuspäiviin. Parasta on, kun pääsen soveltamaan erilaisia oppeja yksilöllisesti. Päätyökseni teen sosiaalialan töitä, koulutukseltani olen sosionomi YAMK ja käytän koira-avusteisuutta yhtenä käytännön työmenetelmänä. Olen käynyt Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä täydennyskoulutuksen JAMK:issa. Lisäksi toimin yhdistysaktiivina Pirkanmaalla.

Psykologia ja käyttäytymistiede kiehtovat, koska niiden lainalaisuudet ovat samankaltaisia niin koirilla kuin ihmisilläkin. Koulutus ja oppiminen tapahtuvat vuorovaikutuksessa, ja siihen pyrin omassa työssäni koirien parissa: vuorovaikutuksen kautta ymmärryksen lisääntymiseen ja koirakon yhteiseen kehittymiseen.

Tervetuloa oivaltamaan kanssani!

Riikka.taidogas@gmail.com