Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ria Alatalo

Olen Ria Alatalo, iloinen ja aktiivinen koirankouluttaja ja -harrastaja. Taidoggaalla olen toiminut agilitykouluttajana vuodesta 2016.

Olen kouluttanut useita erirotuisia koiria jo yli 20 vuoden ajan ja harrastanut koirieni kanssa monia eri lajeja; pelastushakua, jälkeä, tokoa, doboa, noseworkiä, rallytokoa, näyttelyitä ja tietenkin agilityä.


Olen pätevöitynyt Agility-, DOBO- ja Dogbic- koulutusohjaajaksi.

Viime vuosina olen opiskellut operanttia eläintenkouluttamista Tommy Wirenin opissa sekä kanoilla että koirilla. Lisäksi olen perehtynyt koiran vireenhallintaan ulkomaisten kouluttajien johdolla, tärkeimpinä vaikuttajina Tom Michell ja Lauren Langman. Agilityoppeihini ovat vahvasti vaikuttaneet mm. Susan Garrett sekä Isabelle ja Jouni Orenius.

Agilityperusteeni ovat vahvasti OneMindDogs -tekniikassa ja lisäksi minusta on hienoa kouluttaa koirille myös mahdollisimman paljon itsenäisiä taitoja ja estevarmuuksia. Vireenhallinta ja koiran optimaalisen tunnetilan löytäminen ovat myös viime aikoina tulleet minulle agilityssä entistä
tärkeämmiksi. Lasten- ja nuorten agilityn kouluttaminen on lähellä sydäntäni ja tämän lisäksi olen erikoistunut viime vuosina myös paragilityn kouluttamiseen, joka antaa haasteellisena lajina myös paljon minulle agility- ja koirankouluttajana.

Kotona minulla on 4 lasta, 3 koiraa ja kissa. Agilitykoiriani ovat bordershellie Ingrid "Inkeri" sekä nuori bordercollie Peatdigger Bay "Bae". Yksi lapsistani on innokas nuori agilityohjaaja ja -kouluttaja
Maisa Alatalo, jonka kisakaverina on bordercollie Peatdigger Zen Vigor "VIP".

Agilitytunneillani keskityn jokaiseen koirakkoon yksilöllisesti, autan kehittymään kohti omia tavoitteitaan positiivisen kouluttamisen ja ilon kautta - oli tavoitteenne sitten kiva yhteinen liikuntaharrastus tai agilityn arvokisakentät :)

Tervetuloa tunneille!

- Ria -

ria.taidogas@gmail.com