KoiraDuo - kurssi molemmille koirillesi   
KoiraDuo -kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset, -kokoiset ja -rotuiset koiraparit. Tälle kurssille pääset siis mukaan kahden koirasi kanssa yhtäaikaa! Kurssilla ohjaat kahta koiraasi samanaikaisesti sekä vuorotellen. Kurssin tavoitteena on kehittää sujuvaa yhteistyötä ja koirien taitoja toimia yhdessä niin arjessa kuin koiraharrastuksissakin. Harjoittelemme mm. oman vuoron odottamista, kulkemista kahden koiran kanssa sekä erilaisia tehtäviä ja perustottelevaisuutta, joihin molemmat koirat pääsevät osallistumaan yhtäaikaa. 
Ota kurssille mukaan molemmille koirille oma taukoalusta, vesikuppi, reippaasti koirien lempiherkkuja ja halutessasi leluja. Voit ottaa koirille mukaan taukopuuhaksi esim. nuuhkumaton, nuolumaton, aktivointilelun tai muuta mielekästä tekemistä, jonka parissa koirasi tykkää puuhailla rauhallisesti. Kurssin kesto on 5 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.
  Kurssille osallistuvien koirien tulee tulla toimeen keskenään ja olla ohjaajansa hallittavissa. Arjen haasteisiin kahden koiran kanssa tai koirien välisiin ongelmiin saatte meiltä apua yksityisohjauksessa.

Kouluttajana Annika Wallenius
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
KoiraDuo - kurssi molemmille koirillesi
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.