Hoopers Pohjataitokurssi   
Hoopers on hauska uusi liikuntaharrastus koiralle ja Hoopersin Pohjataitokurssi onkin paras starttikurssi Hoopers-harrastuksen aloittamiseen!

Hoopersissa koirasi suorittaa etukäteen merkittyä rataa ohjeittesi mukaisesti välillä varsin kaukanakin sinusta. Hoopersissa onkin tehtävä paljon pohjatyötä, ennenkuin varsinainen ratasuoritus onnistuu.

Hoopersin Pohjataitokurssilla pääsette sukeltamaan Hoopersin saloihin ja harjoittelemaan tärkeitä perustaitoja tulevaa Hoopers-harrastusta varten! Pohjataitojen oppimisen ansiosta Hoopers-harrastus on jatkossa mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Kurssilla koirasi oppii tärkeitä perustaitoja, tärkeimpinä mm. yhteistyö ohjaajan kanssa, keskittyminen muiden koirien läsnäollessa sekä etupalkkaus. Tärkeässä roolissa on myös mm. koiran oman aloitekyvyn parantaminen sekä koiran ajattelukyvyn herättely suullisten käskyjen oppimista varten.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenrotuiset ja -ikäiset koirat, suositusalaikäraja pennuille on 6kk. Hoopersin Pohjataitokurssilla harjoitellaan ryhmässä, kaikki koirakot ovat hallissa koko tunnin ajan.

Ryhmään otetaan max. 5 koiraa. Koirasi ei saa olla aggressiivinen muille koirille tai ihmisille.

Kurssin kesto on kuusi (6) kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä.

Mahdollisista poikkeuksista on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo illmoittautuessasi. 
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.   

Kouluttajana Ria Alatalo tai Milja Haapamäki.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.