Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taidogas

Taidogas on monipuolinen ja nykyaikainen koirakoulu Kangasalla.

Jokaisella kouluttajallamme on oma vahvuusalueensa ja se tekee koirakoulustamme niin monipuolisen ja ammattitaitoisen paikan.

Taidogaalle on tervetulleita jokainen koira ja omistaja - meiltä löydät varmasti palvelun jota tarvitset ja jos et löydä - laita sähköpostia niin me kehitämme sen palvelun.

Tiimimme toimii yhteistyössä ja ohjaamme sekä neuvomme toisiamme aina kun tarve vaatii - olemme omien sanojemme mukaan jo perhe.

Taidoggaan koulutukset on suunnattu kaikille koirakoille, koulutusvalikoimamme on laaja, jotta jokainen löytäisi mahdollisimman sopivan koulutuksen itselleen ja koiralleen.

Koulutusmetodimme perustuvat nykytieteisiin pohjautuviin koulutustapoihin ja toteutamme koulutukset positiivisen vahvistamisen kautta niin kursseilla, valmennusryhmissä kuin yksityisohjausissakin.

Pyrimme aina toteuttamaan koulutuksemme yksilöllisesti kohti jokaisen omia tavoitteita.

Taidoggaan kouluttajien työ ja tavoite on saada koirien ohjaajien ja omistajien tieto taitoisuuteen positiiviset nykytieteisiin perustuvat koulutusmetodit joita he osaisivat soveltaa itse kouluttaessaan koiriaan myös Taidogaan ulkopuolella.


Tervetuloa pitämään hauskaa ja oppimaan yhdessä koirasi kanssa!


Yhteydenotot sähköpostitse.

Taidogas@gmail.com


0409363977 (maanantaisin ja perjantaisin klo 12-16)

Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagramista nimellä Koirapalvelutaidogas.