Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taidogas

Taidogas on monipuolinen koirapalveluiden koti Kangasalla.

Olemme enemmän kuin koirakoulu.

Laajasta kurssivalikoimastamme löydät niin pentukoulutukset, arkitaitokurssit kuin lajiharrastuksetkin. Taidogas-halleja voit myös vuokrata omatoimiharjoittelua varten.

Taidogaan tiloissa toimii kouluttajien lisäksi myös koirahierojia, joten löydät kaikki tärkeimmät koirapalvelut kätevästi saman katon alta!

Taidogaan kouluttajat ovat eläinkoulutusalan koulutettuja ammattilaisia ja suurin osa kouluttajistamme toimivat koulutustyössä päätoimisesti. Kaikissa Taidogaan koulutuksissa koulutus tapahtuu vain nykyaikaisin menetelmin. Toteutamme koulutukset vain positiivisen vahvistamisen kautta. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

Jokaisella kouluttajallamme on omat erityisosaamisalueensa ja teemmekin töitä yhdessä yhteisten asiakkaidemme parhaaksi. Meillä on yhteinen visio ja vahvuuksien yhdistäminen tuo meille huiman synergia-edun koirien ja teidän koiranomistajien parhaaksi!

Koulutustilamme ovat siistit ja viihtyisät. Koulutuksemme ovat sisällöltään laadukkaita ja yksittäisistä kursseista on muodostettu koulutuskokonaisuuksia. Lisäksi useimpiin kursseihin sisältyy mm. verkkokurssimateriaaleja kotiharjoittelun tueksi.

Taidogaalle voit tulla sellaisena kuin olet - tai siis olette - sinä ja koirasi.

Taidogaan koulutukset on suunnattu kaikenlaisille koirakoille, pennuista sennuihin. Koulutus - ja harrastuslajivalikoimamme on laaja, joista jokainen löytää varmasti sopivan koulutuksen tai koiraharrastuksen itselleen ja koiralleen.

Toteutamme koulutuksemme yksilöllisesti kohti jokaisen asiakkaan omia tavoitteita. Olet sitten aloittelija, harrastaja tai kisakonkari, saat meiltä varmasti yksilöllistä koulutusta niin kursseilla, koulutuksissa kuin valmennusryhmissäkin.

Taidoggaan kouluttajien tärkein tavoite ei ole kouluttaa koiria. Tärkeintä on opettaa koiranomistajille nykyaikaiset positiiviseen vahvistamiseen perustuvat koulutusmetodit, joita osaa soveltaa koiransa kanssa myös Taidogaan ulkopuolella. Siis elävässä elämässä.


Tervetuloa pitämään hauskaa ja oppimaan yhdessä koirasi kanssa!


Yhteydenotot sähköpostitse.

Taidogas@gmail.com


0409363977 (maanantaisin ja perjantaisin klo 12-16)


Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagramista nimellä Koirapalvelutaidogas.