Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Annika Wallenius

Olen Annika Wallenius, eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja Kangasalta.

Koulutukseltani olen eläintenkouluttaja, klinikkaeläinhoitaja sekä projektikoiralinjalta valmistunut eläintenhoitaja.

Opiskelujen välissä lähdin armeijaan ja asepalveluksen aikana toimin koiranohjaaja-aliupseerina sotakoiraosastolla. Koirien ruokinnasta olen suorittanut klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon osatutkinnon.

Kouluttajan töiden lisäksi olen työskennellyt monipuolisesti eläinalalla mm. eläinlääkäriasemilla, koirankoulutuspalveluissa ja tuotantoeläintiloilla.

Ensimmäinen oma koirani tuli minulle parikymmentä vuotta sitten ja sen jälkeen erilaisia koiria ja rotuja on ehtinyt olla kotona iso liuta! Omien koirieni lisäksi olen ohjannut ja kouluttanut erilaisia projektikoiria ja sotakoiraa.

Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi malinoismixiä, Ava ja Jehu. Harrastamme

pelastuskoiratoimintaa, valjakkourheilua ja noseworkia. Koirieni kanssa panostan aktiivisen harrastamisen lisäksi paljon sujuvaan arkeen, hyvään terveydenhuoltoon, liikuntaan ja iloiseen yhdessä tekemiseen. Näitä asioita pidän tärkeinä myös työssäni kouluttajana.

Koulutuksissa keskityn erityisesti koiran motivaatioon ja hyvään yhteistyöhön ohjaajan kanssa sekä ohjaajan taitoihin kouluttaa ja ohjata koiraa. Vastaan nosework-kursseista Taidoggaalla ja nenätyöskentelyssä panostan koiran itsevarmaan ja motivoituneeseen työskentelyyn, mutta myös toimimiseen hyvänä tiiminä oman ohjaajan kanssa.

Tarjoan myös yksityisohjausta.

Tervetuloa koulutuksiini!

annika.taidogas@gmail.com