Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Anette Luutikivi


Olen Anette Luutikivi, eläintenkouluttaja Tampereelta. Olen opiskellut Suomen Eläinkoulutuskeskuksella eläintenkouluttajan perusopintoja ja lopullisen tutkinnon suorittanut Amiedulla 2020.


Syventävinä opintoina olen suorittanut käytöshäiriöiden anatomia kurssin, opiskellut hajuerottelua Vainuvoiman opeissa Turussa ja harjoitellut koulutustekniikkaa intensiivikursseilla kanojen parissa.


Perheeseeni kuuluu yksi lapsi ja nuori chihuahua narttu Pirkko. Aikaisemmat koirani ovat olleet käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria ja working kelpie. Seuraavaksi odotamme laumamme kasvavan noutajapennun muodossa loppuvuodesta.


Koirieni kanssa olen harrastanut agilityä ja TOKOa, Pirkon kanssa rally-tokoa ja lisäksi tykkäämme kulkea pitkiä lenkkejä metsässä. Omia intohimojani ovat erityisesti kohde- ja hajutyöskentely sekä erilaisten temppujen koulutus.


Hakeuduin eläintenkouluttaja opintojen pariin, koska halusin oppia ymmärtämään eläimiä
paremmin ja kehittyä itse paremmaksi koiraohjaajaksi. Haluan myös pystyä auttamaan
muita luomaan paremman suhteen lemmikkiinsä ja löytämään ilon yhdessä tekemiseen.
Tavoitteenani on luoda luottamukseen perustuva suhde koiraan, kunnioittaen samalla
koiran lajityypillisiä tarpeita ja ominaisuuksia.
Autan mielelläni koulutuksissani löytämään avaimet sujuvaan yhteistyöhön koirasi kanssa, helpottamaan arjen sujuvuutta ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessä tekemisestä.
Jokaisella koiralla ja ohjaajalla on yksilölliset tarpeet, jotka huomioidaan koulutuksessa ja pyritään yhdessä löytämään sopivat keinot oppimiseen positiivisen vahvistamisen kautta.


Anette.taidogas@gmail.com